Link:

Ako ti se svidio clip ostavi like,share i koment.
Sretan Badnjak I Sretan Božić svima koji slave.
Copyright by DeMBA
#Kodi #IPTV #DeMBA #Balkan

The team at Kodi Fire IPTV strongly suggests that you use a VPN at all times.
Be it for browsing, watching Kodi, watching IPTV or anything else – the one that we recommend is Hidden Router. They provide you with very fast speeds, that can reach over 400Mbps, and their VPN service is as low as $6 per month (when paid for 2 years)!
Grab your own Hidden Router and regain your online privacy now!

39 COMMENTS

  1. Prije nego li je Kodi mnogima bio nepoznanica..liste su puno duze radile..puno je korisnika sada, liste opterečene naravno jer svi bi mi free, štekaju previše. Đođeš sa posla umoran, zavališ se na kauč..gledo bi nesto i onda skužiš da ne radi, pa se moras drkat stalno sa traženjem portala itd. Iptv liste su stvarno povoljne..nađeš i za 50 eura godišnje koje rade, ne trzaju ne lede se i videoteku uz to . Odlična kvaliteta i slike i tona. Ovo sve free…da valja ne bi bilo dzabe … smarters aplikacija..plačena lista , epg ..savršeno

  2. Sve uradim pravilno, instaliram portal za android zato sto koristim Amazon Fire Stick, i onda kad opet upalim Blue Thunder odem na PVR pa channels, nema nikakvi kanala. Proba sam ponovo instalirati Ako mozete pomoci puno vam hvala! Alternativa, ima li koji iptv koji porucujete da se moze platit i da valja za hrvatske kanale?