Videoyu Beğenmeyi ve Abone olmayı Unutmayın …

Çanaklı ve çanaksız kullanılabilen next 2000 wifi uydu cihazının detaylı incelemesi yapıyorum iyi seyirler…

Next 2000 Wifi Özellikleri;
Çanaklı ve Çanaksız kullanım
Dahili wifi
Medi player
İptv
İks
Akıllı kumanda

Android uygulama ve iptv için telegram kanalımı takip edin ;
Telegram :
instagram ►

********************************
TEKNORAT SU ARITMA CİHAZI BİLGİ ALMAK İÇİN !!
Web Sİte ►
instagram ►

#Next #Çanaksızuydu #teknorat

The team at Kodi Fire IPTV strongly suggests that you use a VPN at all times.
Be it for browsing, watching Kodi, watching IPTV or anything else – the one that we recommend is Hidden Router. They provide you with very fast speeds, that can reach over 400Mbps, and their VPN service is as low as $6 per month (when paid for 2 years)!
Grab your own Hidden Router and regain your online privacy now!

36 COMMENTS

  1. bu cihazlarin bi albenisi olmasi icin en azindan ulususal kanallarin herhangi bir ucret odemeden wifi ile sorunsuz izlenilebilmesi lazim….yani 1 sene sonra ulusal kanal izlemek icin para odemek cok sacma…iptv aldiktan sonra tv box kullanirim daha iyi

  2. Hocam emeginize sağlık size bi konu danışmak istiyorum. İnternet üzerinden tv izlemek için Cihaz bakiyorum ancak birçok marka mevcut.
    Sunplus markasının internette bir sürü farkli modelini gordum spacex, falan,astra,delta bunların farkı nedir? Bunlardan birisini mi yoksa next 64 yada 2000 modelini mi almak mantikli bilemedim. Yada başka bi ürün mü önerirsiniz bu fiyat aralığında. Sorumu cevaplarsanız sevinirim.

  3. Kardeşim bende anket nebula capsule 2 var yalnız uğraşmak istemiyorum ip tv kurmak için android tv ye hdmı dan bağlayıp cep telefonumda sınırsız internet var ondan alıp interneti iZleyebilirmiyim birde süresiz iptv cihazı varmı cevap yazarsanız sevinirim saygılar

  4. Next hediye olarak bir yıllık ip tv yi ücretsiz veriyor.Bu uydu alıcısı da buna olanak sağlıyor. Yani bir yıl sonra yıllık ücret ödemezseniz çanaksız falan wifi ile kanal falan seyredilemeyecek. Ben böyle anladım. Doğru mudur. Eğer böyleyse ne anladım ben bu işten. Adam gibi çanaksız wifi ile ip tv falan üye olmadan tv kanalı izlenmez mi. Bunu anlatın insanlara. Bu cihaz geçici bir hizmet veriyor.