Πως κάνουμε εγκατάσταση το kodi 18.9 όπου για αυτήν την ver. είναι φτιαγμένα τα build και όχι για 19 που πλέον υπάρχει ως επίσημη στο kodi. tv – playstore δείτε το video (όσοι έχετε android tv OS μπορείτε να κατεβάσετε και τον browser tv bro για να μπορέσετε να περιηγηθείτε στο kodi.tv ) . Ποιο απλά νομίζω δεν γίνετε να το πούμε … αν σας πήγε αυτόματα σε android σε kodi 19 απλά πρέπει να τα περάσετε όλα από την αρχή δηλαδή κάνουμε απεγκατάσταση το kodi 19 και εγκατάσταση το kodi 18.9 . Βεβαιωθείτε ότι δεν είστε beta tester στο playstore ώστε να μην κάνει αυτόματη αναβάθμιση ξανά.

#link KODI 32bit για app downloader :
#link KODI 64bit για app downloader :

The team at Kodi Fire IPTV strongly suggests that you use a VPN at all times.
Be it for browsing, watching Kodi, watching IPTV or anything else – the one that we recommend is Hidden Router. They provide you with very fast speeds, that can reach over 400Mbps, and their VPN service is as low as $6 per month (when paid for 2 years)!
Grab your own Hidden Router and regain your online privacy now!

12 COMMENTS

  1. Το downloader application είναι ακριβός αυτό που χρειαζόμουν! Τέλεια!! Φροντίστε να έχετε κάνει uninstall το Kodi πριν κάνετε download από το downloader. Οι οδηγίες του φίλου μας είναι σωστές 100% Χίλια ευχαριστώ για τον κόπο και την βοήθεια σου!!!

  2. Καλησπέρα… Μια ερώτηση θέλω να κάνω γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτό το Kodi… Γιατί όταν κατεβάζω το kodi 18.9 την επόμενη μέρα όταν μπαίνω έχει κάνει από μόνο του εγκατάσταση το kodi 19 matrix???? Αυτό γίνεται κάθε μέρα… Έχω μάθει να κάνω την εγκατάσταση του kodi 18.9 με κλειστά τα μάτια…