U danasnjoj epizodi mozede pogledati SUPER addonove za gledanje Live TVa i Live Sporta na nasim prostorima a i sire, ovo nam omogucuju dva velika Addon izvora na Balkanu pa pogledajte i sami.

💰Donation:
♾Discord:
🎮Twitch:
✅Insta:
☑️FB:
☎️Business: [email protected]
🔴YT:
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⚠️Donacije : Donacije su dobrodosle, nikada zahtevane i obavezne i kao takve donacije ne mogu biti refundirane. Hvala na ukazanom poverenju i razumevanju.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

The team at Kodi Fire IPTV strongly suggests that you use a VPN at all times.
Be it for browsing, watching Kodi, watching IPTV or anything else – the one that we recommend is Hidden Router. They provide you with very fast speeds, that can reach over 400Mbps, and their VPN service is as low as $6 per month (when paid for 2 years)!
Grab your own Hidden Router and regain your online privacy now!

17 COMMENTS

  1. Meni samo nemože PavooTV Ćistač može all pavootv nema šanse 1,4 meni prikaziva instal 1,0,2 All nekoliko puta sam pokušavao all nula bodova. I nisam više htijo da se maltretiram kad nemože tebi hvala kao da ti imaš ove servere hvala još jednom i pozdrav.

  2. Jasno je koliko je truda,volje i zelje potrebno da bi se nekome dostavio besplatan TV sadrzaj ali ovo jednostavno izaziva podsmjeh i nevjericu jer ako kazem da od svih navedenih repozitorija radi 3 % kanala previse sam i rekao, bolje ne imati nista nego ovo gdje mislis da imas nesto a zapravo nemas nista ,a sto se tice donacija za rad potrebnih srvera bili oni u cloudu ili on premise iste ne bi bile problem kada bi content provider za tu istu donaciju i isporucio nekakav sadrzaj ali nazalost iz prilozenog se vidi da je to u ovom trenutku nemoguca misija ,jedino jos mozda ukoliko radi rep. Natko 1412 koji je sadrzavao CROATIA ON DEMAND ali http://repo.cazwall.com/sc/ je prazan odnosno ne sadrzi nista pa je za pretpostaviti da ni on vise nije up and running …..Happy scanning and hunting