Saját illegális műsorszolgáltatót üzemeltetett egy férfi Nagykanizsán. Nem a szolgáltató hanem azt kikerülve a férfi saját szerverszolgáltatóján tette elérhető a televíziós csatornákat.

IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA:
LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA:
FACEBOOK:
INSTAGRAM:

The team at Kodi Fire IPTV strongly suggests that you use a VPN at all times.
Be it for browsing, watching Kodi, watching IPTV or anything else – the one that we recommend is Hidden Router. They provide you with very fast speeds, that can reach over 400Mbps, and their VPN service is as low as $6 per month (when paid for 2 years)!
Grab your own Hidden Router and regain your online privacy now!

16 COMMENTS

  1. Kik lettek megkárosítva? Ezek szolgáltatást adtak tv csatornákat pénzért mint teszik ezt más nevek alatt lévő szolgáltatók ennyi.Hol van itt ebben bűncselekmény? Az hogy kis maszek kicsiben? Meg milyen 10 év? Gyilkosságért nem kapnak annyit.

  2. 1:40 ! A törvény szerint akkor az állami vezetőknek, visszamenőleg is azomnal ki kellene szabni 1.000 × 1.000 év fegyházat és teljes vagyonelkobzást az összes családtagjaikra, rokonaikra, barátaikra stb. Az összes (háttérbűnözőkre pedig egymillió × egymillió év fegyházat és teljes vagyonelkobzást az összes seggnyaló kiszolgálóikra is. Ha törvény, akkor iegyen törvény mindenkire egyformán, te agyalágyult fizetett seggnyaló !

  3. Ezt persze nem ő találta fel. Mi ezt régóta csináljuk. Mikor kugliz az ember több megoldást talál. Digitális adást a levegőben küldik a stúdióbol és azt lehet fogni meg közvetíteni a világhálón. Az ötlet az hogy ami a levegőben van az szabad, de nem lehet árulni. Cég árulhatja. Mo. Nagyjából sík terepen van és ez jó müxik. Satellite internetre is kedvező. Mindenki ezen versenyez most. Ez jó annak aki mozog, például kocsival. Mobil 5g a jövő.

  4. Lehet,hogy roszul emlekszem,de arra emlekszem amikor kijött 1992-ben az uj nagy barna 5000 Forintos bankjegy megjelentek Ujpalotän az ügynökök akik az HBO ra kinältak dekodert 5000 Forintert hät majdnem az egesz Ujpalota megvette de arra nem nagyon emlekszem,hogy ez akkoriban baj lett volna.
    Itten nem is ertem a problemät igaz märt 2006-ota nem elek Magyarorszägon mert a sulim 600.000 forint volt es a fizetesem a T.com Hungary-näl 60.000 Forint es mindenki politikusok fönököm mindenhol azt hallottam,hogy 60.000 Forintbol is meg lehet elni 60.000 Forintbol is boldognak lehet lenni azt betelt a pohär nällam.
    2006 =1€=260 Forint 60.000 Forint = 230€.