Aktualni a v tuto chvili funkcni navod na instalaci StreamCinema2 verze 1.0.5

The team at Kodi Fire IPTV strongly suggests that you use a VPN at all times.
Be it for browsing, watching Kodi, watching IPTV or anything else – the one that we recommend is Hidden Router. They provide you with very fast speeds, that can reach over 400Mbps, and their VPN service is as low as $6 per month (when paid for 2 years)!
Grab your own Hidden Router and regain your online privacy now!

45 COMMENTS

  1. Zdravím můžu mít dotaz? Postupuji podle videa a po instalaci z repozitáře vyberu Hakys repository verze 1.0.5. a otevřu doplňky videí tak se mi tam neobjeví jako na videu Stream Cinema 2 ale Stream Cinema Community ?? Nemáte prosím nějakou radu? Díky moc

  2. Zdravím. Od už druhý deň po spustení KODI mi STREEM CINEMA stále pýta nastavenie jazyka, a prístupové meno a heslo… všetko prehráva v pohode, len je to dosť otravné vždy po zapnutí znovu všetko zadávať ako po inštalácii… neviem čo sa stalo… viac ako mesiac všetko fungovalo bez problémov… Neviete prosím Vás poradiť kde by mohla byť chyba?

  3. Caute, neviete mi prosim poradit. Nainstalovane Stream Cinema mam, ale mam problem s vyhladavanim filmov. Zadam do vyhladavaca dany film, alebo herca a objavi sa mi, ze ,,Nenasli sa ziadne vysledky,, a skusal som uz vsetko, no nejde mi to. Dakujem vam za kazdu radu a vyskusam, aby som to mal zpojazdnene na 100% a nemusel listovat zo stoviek filmov, aby som nasiel ten moj, ktory chcem vidiet.

  4. super navod, nemohl by jsi jeste udelat navod, jak nastavit na android tv vyhledavani v kodi pres google assistenta, pripadne aby se na uvodni plose tv zobrazovali treba nove pridane filmy v kodi ?jde mi hlavne o filmy online – respektive filmy v SSC , ne o filmy co jsou na nejakych pevnych discich. Jak treba z SCC dostat do knihovny aspon slozku novidky s cz dab.diky

  5. ahoj jsem tu znova a mužu se zeptat?vip učet uz mam na to se ptát nebudu,ale mám problem když zapnu na kodi film nebo serial proste cokoliv tak me to vzdycky vykopne z kodi uplne pred dvema tydny se nic takového nedělo a tak me zajíma co s tím mam dělat.