#merttemizer #androidboxturkiye #opticprime

Önceki videomda tanıttığım Optic marka cihazlara özel olan bu iptv uygulaması, son zamanlarda gördüğüm en iyi uygulama diyebilirim. Bu uygulamayı diğerlerinden ayıran özelliklerden bahsedeyim. 

Blog yazısı ve indirim sayfası –

Ayrıcalıklardan yararlanmak ve bana maddi destek vermek için kanalıma aşağıdaki linkten katılabilirsiniz.

Kanalıma abone olmayı unutmayın.

**************************************
Tvbox İncelemelerimiz
Uygulama İncelemelerimiz
TvBox Rom, Brick, Tamir Videolarımız
**************************************

Sosyal Medya Linkleri (Bizi takip edin)
**************************************
Instagram –
**************************************
Websitesi –

The team at Kodi Fire IPTV strongly suggests that you use a VPN at all times.
Be it for browsing, watching Kodi, watching IPTV or anything else – the one that we recommend is Hidden Router. They provide you with very fast speeds, that can reach over 400Mbps, and their VPN service is as low as $6 per month (when paid for 2 years)!
Grab your own Hidden Router and regain your online privacy now!

26 COMMENTS

  1. Merhabalar Mert bey, Mi box s de bluetoot kulaklık eslestiriyorum ve film müzik sıkıntısız dinliyorum, fakat bluetoot bağlantısını kesince yeniden otomatik bağlantı yapmıyor cihaz. Eşleştirme yi silip tekrar baştan eslestirme yapmam gerekiyor , buna bir öneriniz var mıdır

  2. bu gibi uygulamalarda bir zamandan sonra film,dizi ve tv kanallarının kaynakları güncellenmediği için çalışmıyor,şu an mükemmel çalışıyor olması gelecektede böyle olacağı anlamına gelmiyor maalesef,güncelleme şart,sürekli güncelleme içinde abonelikli üyelikleri tercih etmek lazım. sadece kutuyu alayım ve yıllarca güncel içeriklerden yararlanayım diye bir olay yok.

  3. Mert bey emeğine sağlık hocam ben mi box kurarken android telefonum ile kurmuştum ancak gmail hesabı aynı olunca burada ne tartsam cep telefonumda veya tersi oluyor. Mi boxa yeniden gmail hesabı kursam acaba yüklediğim tüm uygulamalar gidermi. Acemi sorularım için kusura bakmayın hakkınızı helal edin hayırlı akşamlar Allah'a emanet olun.

  4. Anakartım b550 bazooka yeni aldım ve kurduktan sonra çalıştırmaya çalıştım pc çalışmasına rağmen ekrana görüntü falan alamıyorum ve cpu simgesinin ışığı yanıyor bu da cpu da sorun olduğu anlamına geliyor ama bu cpuyu aylardır kullanıyorum yeni ryzen5 3600xt şu an çalışmamasının sebebi nedir ne yapmalıyım?

  5. Mert Bey emeğinize sağlık. Bir şey danışacaktım iptv için sizce cihaz almalı mıyım yoksa smart tv'den uygulama indirip m3u listesi mi satın almalıyım? Hangisini önerirsiniz? İllaki cihaz daha önde ama m3u listesi satın alsam işimi görür mü acaba? ve siz hangi online sitesini önerirsiniz? Cevabınızı merakla bekliyorum. İyi günler