podrobný postup jak nainstalovat plug-in Stream Cinema v.2+ do Kodi 18.6+
Již je situace relativně stabilní, tak je pro vás zde videonávod, jak nainstalovat plugin do multimediálního centra KODI a to Stream Cinema ver. 2 . Občas se stává, že vyskočí hláška o neplatnosti přihlašovacích údajů. Nevím proč se tak stává, nicméně plugin funguje….
Chodí mi od vás spousty dotazů na problémy s pluginem. Pokusím se na ně postupně odpovědět, nicméně plugin je stále ve vývoji (já nejsem tvůrcem, jen uživatelem) , který sbírá zkušenosti a snaží se vám je předat. Možná se ptáte na to, proč jsem se delší dobu neozval. Je to tak, že jsem byl přímo požádán autorem pluginu, abych se se stáhl do vydání “bezpečnější a stabilnější verze”. Nepotřebuji publicitu, chci vám přinášet mé zkušenosti z praxe a tak, jak mě požádal autor, není asi úplně zapotřebí šířit nestabilní a vývojové verze mezi “obyčejné” lidi, kteří si nedokáží poradit s běžnými problémy. Proto jsem se na nějaký čas odmlčel. Nicméně, teď se situace stabilizuje a opět budu sledovat zásadní novinky okolo pluginu… Pokud se objeví něco zásadního, zcela jistě se s vámi o to podělím. O prkotiny ne… To je myslím zcela zbytečné jak pro vás, tak pro mě…. Hezký zbytek týdne a hodně zábavyu SC2 (ktereého já nejsem autor…) ! 😉

The team at Kodi Fire IPTV strongly suggests that you use a VPN at all times.
Be it for browsing, watching Kodi, watching IPTV or anything else – the one that we recommend is Hidden Router. They provide you with very fast speeds, that can reach over 400Mbps, and their VPN service is as low as $6 per month (when paid for 2 years)!
Grab your own Hidden Router and regain your online privacy now!

23 COMMENTS