Instalacija najnovijeg KODI 18.6 Leia i instalacija Balkan Green Wizarda sa buildom LiveTV koji ima fantastični addon PVR iptv za gledanje besplatnih domaćih kanala preko interneta. RTS, N1, Nova S, RTS 3, Arena sport, Sport klub, Zadruga… i još mnogo drugih, plus na stotine stranih kanala. Tu je i addon Green a postoji mogućnost da se dodaju i ostali LiveTV Serbia, Robin Hud, Prizren, Pavo, Venom za filmove i serije. Instalirano na Android TV Boxu T95 sa sistemom Android 10. Uživajte…

The team at Kodi Fire IPTV strongly suggests that you use a VPN at all times.
Be it for browsing, watching Kodi, watching IPTV or anything else – the one that we recommend is Hidden Router. They provide you with very fast speeds, that can reach over 400Mbps, and their VPN service is as low as $6 per month (when paid for 2 years)!
Grab your own Hidden Router and regain your online privacy now!

47 COMMENTS

  1. Pozdrav, instalirao sam na tv box-u radi perfektno kao i na android telefonu, ali na ios-u koji inace licno koristim sve okej ali ne instalira mi prv client, tj Tojelako. Tako da nemam pvr kanale jer se ne instalira Tojelako client. Probao sam svasta nesto ali uvek je isto ili ios ne dozvoljava nesto ili postoji neki nacin pa ako neko zna bio bih zahvalan..

  2. Sve je do juče radilo bez greske…od juce pa sve do sada PVR učita sve ko i prije,ali kanale kad krenes da otvoris isto kao kada je net jako slab,to mi se ispočetka i učinilo,ali samo nažalost,stanje je i dalje isto, molim ako neko zna u cemu je problem…ovo je bila najbolja konrkcija za TV kanale,bas će mi biti krivo,ako su je blokirali.

  3. Dobro vece…hvala na instalaciji i na pomoci oko insta, ali moram da napisem da od hiljade programa, radi mozda 1%…a PVR channels ne radi niti jedan, niti moze da se ucitaju…nista! Ne znam zasto je tako, ali eto tako je. Nadam se da drugi imaju mnooooogo vise uspeha nego ja. Pozz