Dacă te-ai plictisit de programele TV oferite de firmele românești de cablu, ai la dispoziție varianta IPTV. Vei putea vedea până la 7000 de programe TV, filme și seriale din întreaga lume, în baza unui abonament care te costă în jur de 100 de dolari pe an, relatează GadgetReport.ro
În urma succesului review-ului la aplicația Smart IPTV și urmare a numărului mare de întrebări primite pe adresa redacției, [email protected], am revenit cu un nou clip video în care vă prezentăm, în detaliu, cum funcționează IPTV-ul în România, atât prin intermediul aplicației Smart IPTV, pe un smart TV Samsung, cât și pe un telefon mobil, cu o aplicație dedicată IPTV. Listele de programe IPTV le puteți achiziționa de pe internet, căutând după ,,liste M3U” sau ,,IPTV list”. Sunt zeci, dacă nu sute de provideri de astfel de servicii, inclusiv din România, iar abonamentele sunt destul de ieftine comparativ cu alternativa clasică, a televiziunii prin cablu.
Alegeți să cumpărați o listă de m3U doar de la cei care vă oferă o perioadă de probă, în general de 24 de ore, pentru a testa calitatea programelor.
Nu cumpărați liste doar pentru că sunt ieftine. Este esențial să alegeți un serviciu care oferă și asistență tehnică, în cazul în care programele nu funcționează. Detalii despre routerul compatibil si cum se instaleaza Smart IPTV aflati de pe

The team at Kodi Fire IPTV strongly suggests that you use a VPN at all times.
Be it for browsing, watching Kodi, watching IPTV or anything else – the one that we recommend is Hidden Router. They provide you with very fast speeds, that can reach over 400Mbps, and their VPN service is as low as $6 per month (when paid for 2 years)!
Grab your own Hidden Router and regain your online privacy now!

9 COMMENTS

  1. Felicitari pentru multa si mult succes.
    1.Totusi,tu ai idee ce inseamna 1 giga pe secunda?
    Eu momentan pentru 20 Mb /s platesc 40 de euro pe luna. 1 giga pe secunda in tarile din afara Romaniei stii cat costa aproximativ?
    2.Daca locuiesc in Romania..de ce as cumpara IP TV cu 15 euro pe luna cand la 25 de lei ai vreo 150 de canale pe parabolica..

    Mult Noroc.