Už jste někdy zkusili IPTV? Co na ní říkáte?

The team at Kodi Fire IPTV strongly suggests that you use a VPN at all times.
Be it for browsing, watching Kodi, watching IPTV or anything else – the one that we recommend is Hidden Router. They provide you with very fast speeds, that can reach over 400Mbps, and their VPN service is as low as $6 per month (when paid for 2 years)!
Grab your own Hidden Router and regain your online privacy now!

36 COMMENTS

  1. Doma mám raspberry pi 4 s raspbianem (mám starší TV) a tam applikaci kodi a pak ještě sledovani tv. Sledovani tv mám zdarma, ty základní programy, ale dá se připlatit a HBO atd. tam jsou taky, takže super. Spíše ale používám kodi, což je vlastně přehrávač (třeba jako VLC, atd.) a tam mám doplňky, v jednom mám všechy filmy + seriály, takže musím říct že za 600Kč na rok, naprostá spokojenost (jen ten náš net stojí za prd). Každopádně malá krabička nalepená ze zádu na TV a toto všechno mi bohatě stačí k životu. Samozřejmě s troškou šikovnosti a dalších 600Kč se dá přes dokoupený modul sledovat i DVB-T2 (to mám zase pro mamku už zařízené). Co se týče ovládání tak stačí na kodi i ovladač od tv, já mám malou klávesničku s touchpadem. Kodi a sledovani TV lze samozřejmě nahrát i na TV s androidem (to je ta lepší varianta), ale tak to už si teď ukázal. Kdyžtak sorry, že jsem se tak rozepsal, jen jsem se chtěl podělit o mojí zkušenost, hlavně o kodi, moc lidí o tom neví, nebo je to odradí, protože je to pro laiky na počítače moc složité (což chápu, také jsem měl ze začátku problém). Kdyby někdo chtěl, stačí napsat, mohu kdyžtak poradit. A teď už fakt končím, gratuluju tomu, kdo se dočetl až sem, asi bych skončil u druhé věty 😀

    pěkný den všem btw 😀

  2. Pokud chce člověk nějaké prémiové kanály, nebo rád kouká zpětně na Ordinaci, tak je tohle pěkná alternativa. Zkoušel jsem měsíční trial, ale jestli si dobře vzpomínám, přestal jsem to používat před koncem… Netflix, webshare a občas obyč. TV vysílání stačí. Ale naprostý souhlas s těmi settopboxy – vybírám teď babičce (nemá v baráku internet a stačí jí šlágr a ČT) nějakou krabičku a je jedno jestli je za 500 nebo 1500…SW, grafika a ovladač je vždy otřesný 🙂

  3. cokoliv mi umožní přeskakovat reklamy je automaticky lepší televize než to co mi to neumožní. A čím snáze je možné reklamy přeskakovat (ideálně automaticky, nebo maximálně na jedno klepnutí) tím lepší televizní platforma to pro mě je 🙂 Reklamy v TV a jejich abnormální množství na mne totiž působí automaticky tak, že kdykoliv mi nějaká naruší sledování pořadu, televizi vypínám a jdu dělat něco užitečnějšího nebo zábavnějšího, v podstatě televizní vysílání proložené každých 10 minut 20 minutovým reklamním blokem nejsem ochoten ani schopen sledovat.

  4. Bohužel moje smart televize z 2015 podporuje pouze SledovaniTV appku, což je fakt shit televize za 200kč/měsíc. Takže stejně mě čeká nějaký android box/apple tv, s tím že dražší android boxy mají i dbv-t2 tuner, takže TV z pozemního vysílání s možností přechodu na IPTV. Televizi měnit nehodlám, jedině OLED, ale většina trhu se s mojí plazmou nemůže rovnat.

  5. No trošku klamete v tech boxech z Číny je lepší mít android tv os boxy nejlevnější je Xiaomi mi s box

    nektere jiné boxy neumí Netflix a neumí ovládat ovladačem !

    musí se používat myš protože jsou aplikace pro mobilní android

    Musí se koupit android tv OS certifikací google cast kde pak funguje vše nádherně Kuki lepší tv zapni tv sledování tv Skylink live tv Digi tv go mobile tv go
    HBO go Netflix
    Výhoda sledování tv službu je že řekněte jen název pořadu služba sledování tv spolu s android tv boxem nalezne váš hledaný pořád nemusíte nic vytukavst

    Lepší tv má jedinou výhodu ten velký tv archiv ostatní pouze 7Dnu

  6. Používám 2 roky službu IPTV lepši TV, naprostá spokojenost. Má sice i neduhy, da se to přežít, ale programátoři službu neustále zlepšují. Užitná hodnota služby a různých vychytávek , možných nastavení to nakonec vyhraje. Perfektní věc je i funkce rádia a možností přehrávání, v telefonu, v pozadí, při vypnutém displei. Musí pochválit p.Karotku, jak perfektně prezentuje použítí a ovládání lepsi.tv na tomto videu a popis IPTV. Vyzkoušel jsem mnoho IPTV, mohu doporučit. Každá IPTV má něco (+) a zase něco (-).

  7. Radši běž ven.
    Koli lidí třeba na vesnicích má takové připojení?
    A když už mám takovou TV jako Vy, tak ta už DVB-T2 musí umět, protože ta, která DVB-T2 neumí, tak neumí aplikace.

    Momentálně jsem vyzkoušel asi 5 DVB-T2 tzv. set top boxů, těch dražších, a musím říct, ře ani LINUX, ani Android si s DVB-T2 prostě neporadí. Pokud chcete mít různé aplikace, nekupujte SET-top box. TESLA TEH-500 nebo Amiko A5 s androidem jsou naprostý propadák. Věčně zamrzají, jakékoliv IPTV se tam trhá, i video z USB disku se přehrává trhaně. Cokoliv s LINUXEM zase nedokáže rozběhat SKYLINK LIVE TV a problémy se zamrzáním mají taktéž. Vidím to opět na HYUNDAI za pár stovek a půjdu si radši zahrát tenis.
    Sportu zdar!

  8. jako dnes televize je pro, nechci nikoho urazit, ale pro blbce, platit internet a ještě televizní připojení na IPTV je zbytečný luxus a vyhozené peníze, stanice vysílají více reklam a film 90 minut je časově rozložen s reklamami do nějakých 3,5 hodin, reklamy mě nezajímají a jako každého mi otravují život ! proto se ptám – proč si ještě k poplatku za internet ještě na internetu platit nějaký server za minimum 300 kč abych čuměl na reklamy, film si jednoduše najdu, nebudu psát kde, na netu a bez reklam si ho zkouknu v pohodě! Tak že ať žije a plní si kapsy vysílací společnosti s otravnýma reklamy !! Ty si dělej co chceš a propaguj co chceš, ale jak si to budeš muset platit sám bez rodičů budeš myslet jinak !!!

  9. ja mám doma skylink cez (podla teba dalšou haraburdu ) a má výhodu v tom že keď si platim satelit tak mám ku tomu iptv na 4zariadeniach naraz. možnosť pretáčania sídce dosť o ničom ale zato tam je archiv 7dnovy a nemusím si platiť appku na telefon . Inokedy som o tej iptv od skylinku nevedel a musel som zhánať m3u playlisty ktoré každú chvílu v tejto dobe padajú… jediná vec ma sere tá že z nejakého dôvodu mi nejde na mobile/pc pustit prima comedy central a na telke ide v poho …

  10. K otázce STB, mám tu celkem kuriózní zapojení, kde mám kvalitní STB značky Vu+ připojený k normálnímu PC monitoru (který bez STB nenaladí vůbec nic) a z toho vyvedený jack na bedny na zvuk. Pokud STB není levný šrot na 500 korun tak má ovládání lepší než většina prodávaných TV, z levných a kvalitních třeba značka Cryptobox za cenu cca 1500 korun. Měl bych radši zvuk přímo přes jeden kabel a kvuli toho se mi nevyplatí zobrazovač měnit, kromě toho že satelitní tunery v TV bývají pocyhbné kvality. Ale ovladač to má pouze jeden, PC monitor se zapne a vypne sám a ovladač k němu žádný není. Na druhou stranu to ale samo o sobě neumí nic víc než zobrazit obraz zařízení připojeného přes HDMI.
    Ale teď k moji situaci:
    Používám v současnosti v DVB-T2 české kanály ale potřebuju i základní francouzské stanice, které sleduju skoro stejně často jako české a v jejich jazyku rozumím. To jesem vyřešil satelitem v přes kartu Fransat. Tato služba je sice bez měsíčních poplatků ale nenabízí kromě klasického signálu nic navíc, tedy žádný archiv, žádná technická podpora, žádná registrace, musel jsem si to montovat sám a když vyměnili družici (s nižším výkonem což způsobilo nutnost výměny paraboly) tak jsem se taky staral sám. Předtím jsem ještě ty francouze zokušel sledovat přes webovou stránku vysílatele, což je ale totální opruz, trvá snad minutu než se to zapne, nemá to EPG, přepnutí znamená přejít na jinou webovou stránku, ovládání radši nekomentuji. Vydržel jsem to používat asi 4 měsíce. Je tam sice i archiv ale jenom na 14 dnů a ten mi nestačí, mnohdy přehrávám nahrávky poprvé během následujícího týdne ale někdy i po roce. Taky jsem si všiml že internetové vysílání je oproti DVB-T2 a DVB-S zpožděné cca 20-30 sekund, takže při biatlonu v DVB-T2 vidím že Davidová už má odstříleno a podle IPTV si teprvé rovná flintu. Libi se mi ta funkcionalita toho archivu, ktery bych mohl používat na to co stačí vidět pouze jednou, ale vysílá se to v nevhodný čas. Mnohdy se totiž stává že stanice přes týden vysílají ho.v.no ale v pátek a v sobotu večer pustí všichni svoje nejlepší pořady proti sobě (jakoby týden neměl dostatek dnů pro všechny). Zatím jsem ale nenašel na trhu IPTV která by mi poskytovala CZ i FR stanice (čínské poskytovatele z aliexpressu radši nezkouším). Kromě toho nutně potřebuju ještě jednu funkcionalitu a to klasické offline nahrávání na pevný disk tak jako v době DVB-T, abych to mohl v nějakém AVI nebo MKV přehrát naprosto na čemkoliv přes VLC a to i bez internetu a bez DRM, tedy abych to mohl v případě potřeby používat stejným způsobem jako analogovou televizi a později DVB-T, kde pouze VHS kazetu nahradilo DVD a následně USB disk. To "nahrávání" kdy uložíš pořad z archivu do oblíbených nebo uložení na serveru providera by mi nestačilo, stejně tak by mi někdy nestačila doba uložení v archivu té IPTV. A to je funkce kterou opět nikdo nemá. Existuje vůbec na trhu taková IPTV? Ta Lepší.TV má sice Němce, Slováky, Maďary, Poláky ale Francouze nemá. Francouský trh také zřejmě nemá IPTV za rozumnou cenu.

    AKTUALIZACE: Na francouzském trhu jsem nenašel jediného poskytovatele IPTV, tedy OTT. Všechny jsou vázané na kabelový internet, který mi v česku žádný jejich poskytovatel samozřejmě nedá.

  11. Asi s toho nic nebude, kdyz spadne servr tak na 100% spadne i tv,, nemame stabilni internet. Kazdou chvili nejde internet,, a nezlop se na me nejmensi balicek 200,-kc za tv,, to fakt ne.. Nedavno jsem utekl s freesat mel jsem 99programu polovicku v HD a cena 250,-kc na dve tv,, odesel jsem bilo mi lito davat 250,-kc