Postup krok za krokem, jak do KODI nainstalovat plugin ̶S̶t̶r̶e̶a̶m̶ ̶C̶i̶n̶e̶m̶a̶, Sosáč a pod… Postup ukázán na prostředí Confluence, protože to prostě v jiném neumím a ani se mi jiné nelíbí.
pro funkci pluginu ̶S̶t̶r̶e̶a̶m̶ ̶C̶i̶n̶e̶m̶a̶ je nutné mít účet na webshare.cz, pro sosáč streamuj.tv, doplňky iČeská televize, Prima, Stream.cz a pod fungují samozřejmě automaticky….

POZOR! V dubnu 2020 době došlo ke změně, plugin Stream Cinema je třeba aktualizovat, nebo znovu instalovat na nejnovější verzi a POZOR! z NOVÉHO REPOZITÁŘE! Nové video s aktuálním postupem zde:
Instalace ostatních doplňku , např. Sosáč, Pohádkář a.t.d. zůstávají stejné…

The team at Kodi Fire IPTV strongly suggests that you use a VPN at all times.
Be it for browsing, watching Kodi, watching IPTV or anything else – the one that we recommend is Hidden Router. They provide you with very fast speeds, that can reach over 400Mbps, and their VPN service is as low as $6 per month (when paid for 2 years)!
Grab your own Hidden Router and regain your online privacy now!

10 COMMENTS

  1. Zdravím, instalace v pohodě. Mám ale problém s přehráváním videa. Kliknu např. na „Novinky dabované“ kliknu na film, vyberu si kvalitu a po kliknutí se v pravém spodním rohu objeví „Zpracovávání“ následně vlevo dole šipka „Play“ a název filmu a to po vteřině zmizí. To je všechno. Tak nevím jestli třeba potřebuju nějaký kodek? Dík moc za radu

  2. Dobry den, Jiří vlastním dva android boxy a nedokazu do těchto zařízení nainstalovat stream cinemaCZ/SK. přitom to normálně bečelo bez problému. Jsem si skoro jistý že jsem to pokazil já. Pokud by jste byl někde 100km od Olomouce dovezu boxy. Mám zaplaceny Sosač i stream cinema. Uvědomuji si že je to dost zvlaštní žadost, ale už si opravdu mevim rady. trapim se 3 mesice a porad bez výsledku. odměna je samozřejmostí. dekuji za odpoved Miroslav Rybar