İPTV SERVER (HESAP ALMA HATA DÜZELTME)

📌📌📌📌📌📌PC İÇİN HESAP ALMA VE PROGRAM İNDİRME.

📌📌📌📌📌📌ANDROİD İÇİN APK İNDİRME:

📌📌📌📌📌📌İNSTAGRAM HESABIMIZ:

📌📌📌📌📌📌TWİTTER HESABIMIZ:

📌📌📌📌📌📌BİRÇOK FULL PROGRAMINA ULAŞABİLECEĞİNİZ : FULL PROGRAM İNDİR GRUBU

📌📌📌📌📌📌UYGULAMA TANITIMI VE REKLAM TEKLİFİ İÇİN: [email protected]

The team at Kodi Fire IPTV strongly suggests that you use a VPN at all times.
Be it for browsing, watching Kodi, watching IPTV or anything else – the one that we recommend is Hidden Router. They provide you with very fast speeds, that can reach over 400Mbps, and their VPN service is as low as $6 per month (when paid for 2 years)!
Grab your own Hidden Router and regain your online privacy now!

45 COMMENTS

  1. (BU UYGULAMALARI SAKIN İNDİRMEYİN !!!! KULLANMAYIN !!!! CASUS YAZILIM OLMA İHTİMALİ VAR) Sizin bu tanıtımını yaptığınız iptv yazılımları ve uygulamalarını bilgisayarıma ve telefonuma yükledikten 2 gün sonra banka bilgilerim dolandırıcıların eline geçti ve neredeyse hesaplarımı boşaltıyorlardı.Bu yazılımların üreticisi siz misiniz? tanıtımını yaptığınız bu uygulamalarla olan bağlantınız nedir? mantıklı bir açıklamanız var mı?

  2. Selamlar öncelikle sizinle geçen yıl tanıştım yine aynı program ve aynı site paylaşım videonuz vardı kanal isminiz farklıydı sadece ses tonunuzdan tanıdım geçen yıl sizin sayenizde ve bu site program sayesinde ki emeği geçen siz dahil herkese teşekkürler koca sezon derbilerde ufak tefek 3-5 saniye donmalar dışında tam kalite bütün maçları izledim fakat sezon biter bitmez program bozuldu yeni sezon öncesi sizi aradım baya aradım buldum bu videonuzu paylaştığınız günden beri videoda her dediğinizi yaptım hata aldım her gün aynı mail adresimle şifre aldım denedim nihayet bugün açıldı program 1 saat felan izledim geçen yıl gibi tam kalite ama az önce denedim malum kanalın 2 ve 4 ü çalışırken 1 ve 3 oynayma tuşuna basınca duraklatıldı deyip kalıyor acaba bakım mı oluyor bu saatlerde yoksa sıkıntı mı var şöyle düşündüm sıkıntı olsa hepsinde olurdu galiba yinede bilginizi fikirlerinizi almak istedim umarım kalıcı bi sıkıntı değildir çünkü en önemlisi malum kanalın 1. Kanalı zaten sizde biliyosunuz şimdiden herşey için teşekkürler tekrar.

  3. Xtream codes 4- 5 yıldır kullanılan güzel bir program di yapımcılari malesef baskın yedi el koydular herşeye italyan polisleri yurt dışı polisleri tarafindan artık kullanılmayacak ip TV olarak çok büyük sıkıntı yerine başka bir uygulama yı beklicez hiç bir ip TV ciler test yayınida veremiyor gidipde ip TV uydusu ve yayın almayın derim kullanılmıyor artık